![]() | ![]() | ![]() |
Ä�orÃk bielokrÃdly
Chlidonias leucopterus
White-winged Tern
Základné informácie
| Letné rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 0 -40 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 74 000 - 210 000 |
| Status/ status: | nehodnotený |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | novohniezdiaci/fluktuujúci |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | fluktuujúci |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < èorík èierny | stepiar ostrochvostý / labkáò stepný > |











