![]() | ![]() | ![]() |
�ajka sivá
Larus canus
Common Gull
Základné informácie
| Letné rozÅ¡Ãrenie: | Zimné rozÅ¡Ãrenie: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 0 - 3 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 100 - 9 000 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 590 000 - 1,500 000 |
| Status/ status: | nehodnotený |
| Popula�ný trend v SR/ population trends in SR: | novohniezdiaci |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | neznámy |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < èajka obrúèkozobá | èajka tmavá > |













