![]() | ![]() | ![]() |
labuť tundrová / labuť malá
Cygnus columbianus
Tundra Swan
Základné informácie
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 0 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 - 4 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 9 000 - 11 000 |
| Status/ status: | - |
| Popula�ný trend v SR/ population trends in SR: | - |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | ve¾ký pokles |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < labu� hrbozobá / labu� ve¾ká | labu� spevavá > |










