![]() | ![]() | ![]() |
kuku�ka jarabá / kuku�ka oby�ajná
Cuculus canorus
Common Cuckoo
Základné informácie
| Letné rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 7 000 - 14 000 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 4,200 000 - 8,600 000 |
| Status/ status: | - |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | stabilný |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | malý pokles |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < kukavica chochlatá | plamienka driemavá > |












