![]() | ![]() | ![]() |
kalužiak �ervenonohý
Tringa totanus
Common Redshank
Základné informácie
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 15 - 30 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 280 000 - 610 000 |
| Status/ status: | zranite¾ný |
| Popula�ný trend v SR/ population trends in SR: | mierny pokles |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stredný pokles |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < kalužiak tmavý | kalužiak štíhly > |














