![]() | ![]() | ![]() |
drop fúzatý / drop veľký
Otis tarda
Great Bustard
Základné informácie
| CeloroÄ�né rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 0 - 3 (r. 2007) |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 150 - 200 (250) (r.2008) |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 31 000 - 36 000 |
| Status/ status: | kriticky ohrozený |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | výrazný pokles |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stabilný |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < drop hrivnatý / drop orientálny | lastúrnièiar strakatý > |














