![]() | ![]() | ![]() |
holub plúžik
Columba oenas
Stock Pigeon
Základné informácie
| Letné rozÅ¡Ãrenie: | Zimné rozÅ¡Ãrenie: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 3 500 - 5 500 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 - 200 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 520 000 - 730 000 |
| Status/ status: | menej ohrozený (najmenej ohrozený) |
| Popula�ný trend v SR/ population trends in SR: | mierny pokles |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | mierny nárast |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < stepiar ostrochvostý / labkáò stepný | holub hrivnák > |











