![]() | ![]() | ![]() |
haja �ervená
Milvus milvus
Red Kite
Základné informácie
| Letné rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 15 - 20 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 - 2 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 19 000 - 24 000 |
| Status/ status: | ohrozený |
| Popula�ný trend v SR/ population trends in SR: | mierny pokles |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stredný pokles |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < haja tmavá | orliak morský > |












