![]() | ![]() | ![]() |
jastrab krahulec
Accipiter nisus
Eurasian Sparrowhawk
Základné informácie
| CeloroÄ�né rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 1 500 - 2 000 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 4 000 - 8 000 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 340 000 - 450 000 |
| Status/ status: | menej ohrozený (najmenej ohrozený) |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | stabilný |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | malý nárast |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < jastrab lesný / jastrab ve¾ký | myšiak hrdzavý > |














