![]() | ![]() | ![]() |
ka�ica ľadová / ľadovka dlhochvostá
Clangula hyemalis
Long-Tailed Duck
Základné informácie
| Zimné rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 0 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 - 20 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 690 000 - 750 000 |
| Status/ status: | - |
| Popula�ný trend v SR/ population trends in SR: | - |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stabilný |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria


samec kaèice ¾adovej v¾avo s dvoma samcami chochlaèky vrkoèatej vpravo




�alšie >>
| < kaèica strakatá / kamenárka strakatá | turpan èierny > |









