![]() | ![]() | ![]() |
ka�ica ostrochvostá
Anas acuta
Northern Pintail
Základné informácie
| Zimné rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 0 - 10 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 5 -30 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 320 000 - 360 000 |
| Status/ status: | ohrozený |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | fluktuujúci |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stredný pokles |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < kaèica chrapkavá / kaèica chrapka | kaèica chrap¾avá / kaèica chrapaèka > |














