![]() | ![]() | ![]() |
hus snežná
Anser caerulescens
Snow Goose
Základné informácie
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 0 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 200 - 2 000 |
| Status/ status: | - |
| Popula�ný trend v SR/ population trends in SR: | - |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | malý pokles |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < labu� spevavá | hus siatinná > |












