![]() | ![]() | ![]() |
chochla�ka vrko�atá
Aythya fuligula
Tufted Duck
Základné informácie
| Zimné rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 250 - 500 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 23 150 - 23 350 (r. 2004) |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 730 000 - 880 000 |
| Status/ status: | nehodnotený |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | výrazný nárast |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stredný pokles |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < chochlaèka bielooká | chochlaèka obojková > |














