![]() | ![]() | ![]() |
kavka tmavá
Corvus monedula
Eurasian Jackdaw
Základné informácie
| CeloroÄ�né rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 3 000 - 5 000 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 6 000 - 12 000 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 5,200 000 - 15,000 000 |
| Status/ status: | - |
| Popula�ný trend v SR/ population trends in SR: | mierny pokles |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stabilný |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < èavka žltozobá | havran po¾ný / havran èierny > |














