![]() | ![]() | ![]() |
lastovi�ka �ervenochrbtá
Hirundo daurica
Red-rumped Swallow
Základné informácie
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 0 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 100 000 - 430 000 |
| Status/ status: | - |
| Popula�ný trend v SR/ population trends in SR: | - |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stabilný |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < lastovièka domová / lastovièka obyèajná | belorítka domová / belorítka obyèajná > |










