![]() | ![]() | ![]() |
glezg hrubozobý / glezg oby�ajný
Coccothraustes coccothraustes
Hawfinch
Základné informácie
| CeloroÄ�né rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 110 000 - 220 000 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 200 000 - 500 000 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 2,400 000 - 4,200 000 |
| Status/ status: | - |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | stabilný |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stabilný |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < hý¾ lesný / hý¾ obyèajný | strnádka severská / ostrohárka severská > |














