![]() | ![]() | ![]() |
plamienka driemavá
Tyto alba
Barn Owl
Základné informácie
| CeloroÄ�né rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 400 - 600 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 500 - 1 000 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 110 000 - 220 000 |
| Status/ status: | zranite¾ný |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | výrazný pokles |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stredný pokles |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < kukuèka jarabá / kukuèka obyèajná | výrik lesný > |












