![]() | ![]() | ![]() |
potápka �ervenokrká
Podiceps grisegena
Red-necked Grebe
Základné informácie
| Letné rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 5 - 20 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 - 15 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 32 000 - 56 000 |
| Status/ status: | zranite¾ný |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | fluktujúci |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | malý pokles |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < potápka chochlatá | potápka ušatá > |












