![]() | ![]() | ![]() |
krahuľa hôrna
Surnia ulula
Northern Hawk Owl
Základné informácie
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 0 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 0 - 2 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 9 200 - 38 000 |
| Status/ status: | - |
| Popula�ný trend v SR/ population trends in SR: | - |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | fluktuujúci |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < sova snežná / belaòa tundrová | kuvièok vrabèí > |











