![]() | ![]() | ![]() |
sýkorka chochlatá
Parus cristatus
Crested Tit
Základné informácie
| CeloroÄ�né rozÅ¡Ãrenie: | LEGENDA: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 25 000 - 50 000 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 80 000 - 150 000 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 6,100 000 - 12,000 000 |
| Status/ status: | - |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | stabilný |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stredný pokles |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < sýkorka èiernohlavá | sýkorka belasá > |














