![]() | ![]() | ![]() |
trasochvost biely
Motacilla alba
White Wagtail
Základné informácie
| Letné rozÅ¡Ãrenie: | Zimné rozÅ¡Ãrenie: |
| Po�etnosť | |
|---|---|
| Po�et hniezdiacich párov/ breeding pairs in SR: | 50 000 - 100 000 |
| Po�et zimujúcich jedincov/ wintering: | 10 - 500 |
| Po�et párov v Európe/ breeding pairs in EU: | 13,000 000 - 26,000 000 |
| Status/ status: | - |
| PopulaÄ�ný trend v SR/ population trends in SR: | stabilný |
| PopulaÄ�ný trend v EÚ/ population trends in EU: | stabilný |
| RozÅ¡Ãrenie |
|---|
| Spôsob života |
|---|
| Ohrozenie |
|---|
| Poznámka |
|---|
Galéria
| < trasochvost horský | chochláè severský > |













